مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام گفت: تشکیل کارگاه های صنایع دستی و ترغیب افراد برای حضور در این کارگاه ها از سیاست های اصلی سازمان میراث فرهنگی است.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی، عبدالمالک شنبه زاده در همایش تجلیل از صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی ایلام افزود: بخش خصوصی و بانک های عامل باید بیشترین حمایت را در زمینه توسعه و ارتقای مشاغل خانگی استان ایلام داشته باشند.

وی با اشاره به ظرفیت اشتغال زایی صنایع دستی، تاکید کرد: مشاغل خانگی برای توسعه و رونق نیازمند حمایت و توجه مسوولان است چرا که بی شک یکی از مهمترین راه های افزایش تولید و درآمد رونق مشاغل خانگی است.

مدیرکل میراث فرهنگی ایلام گفت: برابر مستندات و ادله تاریخی از مردم این دیار در هفت هزار سال پیش و هزاره پنجم قبل از میلاد حصیرهای متنوع و گوناگونی بدست آمده که بیانگر قدمت و اصالت این صنایع در استان ایلام است.

شنبه زاده اظهار کرد: صنایع دستی دارای مزایای متعددی است که وفور مواد اولیه صنایع دستی، ارزان قیمت و در دسترس بودن این مواد و بی ضرر بودن برای محیط زیست از جمله این مزایا است.

معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار ایلام نیز در این همایش گفت: بانک ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه کارآفرینی و مشاغل خانگی باید ورود جدی تری داشته باشند.

اسماعیل رستمی افزود: انتظار از عموم مردم بویژه قشر جوان ایجاد کارآفرینی و اشتغال زایی با ورود به صنعت های زود بازده است.

وی خواستار توجه بیشتر برای توسعه و تقویت مشاغل خانگی و کارگاهی در مناطق روستایی و دورافتاده شد و ادامه داد: مشاغل خانگی اگر حالت عمومی و کارگاهی به خود بگیرد بازدهی بیشتر دارد.

رستمی با اشاره به موضع دولت یازدهم و رییس جمهوری دولت تدبیر و امید درخصوص اشتغال و کارآفرینی تاکید کرد: تلاش دولت برای توسعه فرایند اشتغال زایی و کارآفرینی در همه نقاط کشور است و نگاه ویژه ای به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته دارد.

در این همایش از 22 هنرمند و صنعتگر صنایع دستی استان ایلام تجلیل شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394032726